Projektet omfatter om- og tilbygning

Prækvalificeret

Prækvalificeret til om- og tilbygning af Mølleparkens Plejecenter i Sønderborg

 

Ingeniørgruppen Varde AS er blevet prækvalificeret til projektet om- og tilbygning af Mølleparkens Plejecenter for Sønderborg kommune.

 

Mølleparkens Plejecenter skal om- og tilbygges, således det bliver et tidssvarende plejecenter med 60 plejeboliger med tilhørende servicefaciliteter samt daghjem.

 

Mølleparkens plejecenter omfatter i dag 56 plejeboliger, som er placeret i 2 boenheder med 12 boliger (Damhuset) og 4 enheder med 8 i boliger (Møllehaven).

 

Det er tanken, at Damhuset bevares stort set som de er, med mindre korrektioner. I Møllehaven sker der en korrektion, idet det i stedet for 4 boenheder a 8 boliger ønskes 3 boenheder a 12. De manglende boliger nyetableres i den eksisterende hovedbygning. De to enheder Damhuset og Møllehaven forbindes med en overdækket/opvarmet gang, samt en ny hovedindgang. Den resterende del af den gamle hovedbygning ombygges til nyt dagcenter, køkken og administration.

 

A78 arkitekterne A/S er valgt som totalrådgiver på opgaven sammen med Ingeniørgruppen Varde AS, der er underrådgiver på alle ingeniørfag.

   

Seneste nyt

Prækvalificeret til Kildemosen - Ny børneinstitution i Kolding

Ingeniørgruppen er prækvalificeret sammen med Totalentreprenør NEM BYG Tjæreborg A/S og arkitekterne TEKT A/S, Transform ApS og VEGA Landskab ApS

Læs mere »