Job

VVS-ingeniør / -installatør søges

Vi har travlt – og da vi både har ambitioner om altid at levere projekter til aftalt tid og i aftalt kvalitet, og samtidig er optaget af vores medarbejderes trivsel – heriblandt en passende arbejdsmængde – søger vi en velfunderet, selvkørende og faglig stærk ingeniør/installatør til at styrke vores installationsafdeling. Leder du efter et alsidigt, afvekslende og udfordrende job, hvor du efter at have projekteret et stort komplekst byggeprojekt kan få en ganske lille sag ind – og samtidig en uhøjtidelig, positiv og fleksibel arbejdsplads, der ser medarbejderne som virksomhedens vigtigste ressource – så kig med her.

Fra komplekse projekter til småopgaver – og omvendt
Du får mulighed for at arbejde med offentlige bygherrer, boligforeninger, samt mange erhvervsvirksomheder og private. Vi forsøger gennem valg af opgaver at supplere store og komplekse opgavermed mindre og afvekslende opgaver,  hvilket giver en spændende, udfordrende og alsidig arbejdsdag. Du skal trives med skift mellem opgavetyper og generelt have en nysgerrig og fleksibel indstilling til dit arbejde. Du risikerer ikke, at du hele tiden kommer til at sidde med den samme opgavetype, for hos Ingeniørgruppen kommer du til at arbejde med alle discipliner, der relaterer sig til en VVS-ingeniørs fagområde. Herunder VVS, ventilation, energirammeberegning, indeklima og meget andet.

Vi er på jagt efter…
Vi forestiller os, at du er uddannet VVS-ingeniør eller installatør med minimum 5 års praktisk projekteringserfaring inden for VVS, ventilation og indeklima. Du har en høj faglighed, tager initiativ og kan bevare overblikket. Du kan selvstændigt løse opgaver – både som del af et projekteringsteam ved større opgaver og på egen hånd ved arbejde med selvstændige installationsopgaver. Du er en teamplayer, der synes, at nye opgaver er udfordrende og spændende – og du både søger og tager ansvar for disse – selvfølgelig med backup fra ledelse og kolleger. Du har mod på at være i kontakt med bygherre, arkitekt, myndigheder, entreprenører og andre samarbejdspartnere på et projekt. Du vil fra start køre egne projekter fra kundekontakt til kvalitetssikring og aflevering af byggeriet. Derudover lægger vi vægt på følgende:

- Erfaring med projektledelse på større eller mindre projekter

- ​Kendskab til og kan arbejde med energirammeberegninger, Revit og MagiCad.

- ​Kan arbejde både selvstændigt og i vores teams på tværs af faggrænser

- ​God til at kommunikere med både interne og eksterne samarbejdsrelationer

- ​Evne til at bevare overblikket i travle perioder

- ​En udadvendt og god kollega – og gerne samtidig har et godt humør

- ​Mod på at lære nyt og nye udfordringer

Så, har du styr på vandet, og tjek på luftvejene? Har du lyst til en alsidig arbejdsdag med faglige udfordringer og spændende projekter? Så er du muligvis den rette til vores hold!

Sammen er vi stærkest
Ingeniørgruppen har afdelinger i Varde og Vejen. Vi søger ny medarbejder i vores Varde-afdelingen. Vi ser meget gerne, at du er bosat i lokalområdet omkring Varde. Du bliver en del af vores flok på efterhånden godt og vel 30 dygtige og engagerede medarbejdere, der hver især bidrager til vores positive indgangsvinkel til kunder og kolleger. Vi har en grundholdning om, at vi sammen med dygtige arkitekt- og håndværkerkolleger skal have teori og praksis til at spille sammen og dermed skabe gode og holdbare løsninger, som glæder både øjet og budgettet. Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere har frihed under ansvar, og det er vigtigt for os, at der er sammenhæng mellem arbejds- og familieliv.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på personen med de rigtige kvalifikationer.

Ansøgning

Vi står og mangler måske lige præcist dig! Så tøv ikke men få sendt den ansøgning til ansoegning@igv.dk

Har vi vækket din interesse og vil du gerne vide mere om stillingen, så kontakt Lasse Olesen på tlf.: 25 98 90 87

Send en uopfordret ansøgning

Hvis du er interesseret i at søge en stilling hos Ingeniørgruppen AS, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Selvom vi ikke altid har slået en stilling op, er vi altid interesseret i at møde dygtige folk, som måske kan være vores næste nye medarbejder.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning​​.

Uopfordrede ansøgninger fremsendes til: ansoegning@igv.dk

For spørgsmål kontakt:

​Varde

Ingeniørgruppen AS

Nordre Boulevard 88a

6800 Varde

Tlf: +45 75 22 17 11

​Vejen

Ingeniørgruppen AS

Grønhøjgade 45

6600 Vejen

Tlf: +45 75 36 29 66

Ingeniørgruppen A/S
Nordre Boulevard 88A
6800 Varde
Tlf.: 41202712
CVR: 19555496
kjl@igv.dk

Ingeniørgruppen A/S

Grønhøjgade 45

6600 Vejen

Tlf.: 75 36 29 66

Varde

Ingeniørgruppen AS

Nordre Boulevard 88a

6800 Varde

Tlf.: 75 22 17 11

​E-mail: igv@igv.dk

CVR: 19555496

Vejen​

Ingeniørgruppen AS

Grønhøjgade 45

6600 Vejen

Tlf.: 75 36 29 66

​E-mail: igv@igv.dk

CVR: 19555496